La meva formació

Sóc l’Adhara Giner, dietista-nutricionista titulada per la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la Universitat Rovira i Virgili.

Un cop acabada la carrera, vaig decidir ampliar els meus coneixements amb el Màster en Nutrició i Metabolisme i endinsar-me en el món de la investigació formant equip amb la Unitat de Recerca en Lípids i Arteriosclerosi de l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili. Gràcies a ells vaig aprendre la importància de saber interpretar correctament l’evidència científica i com traduir-la per fer-la propera i pràctica per a les persones.

Després de viure a l’estranger, vaig tornar per continuar lluitant i dedicar-me a la meva vocació. Entre els projectes dels que vaig formar part destaco la coordinació del Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya i el re-emprendre de la Societat Catalana d’Alimentació i Dietètica Clínica de l’Acadèmia, ocupant, fins a l’actualitat, una vocalia.

La il·lusió i les ganes d’emprendre van donar pas a la consulta privada ara farà 3 anys. En el meu racó nutricional treballo la educació alimentària i dono les pautes per una nutrició equilibrada i saludable, perquè l’objectiu més important és poder guanyar salut. Escoltant i treballant juntament, aconsegueixo crear una pauta nutricional adaptada a les necessitats personals, fent-la intrínseca als hàbits de vida. Per aquest motiu, el què treballem és per sempre i no una dieta passatgera.

Actualment compagino la consulta de nutrició clínica i esportiva amb les classes que imparteixo al Campus Ciències de la Salut de Bellvitge (UB) amb el fabulós equip d’infermeres i nutricionistes del Departament de Bioquimica i Nutrició.

Una cançó? Ella de Bebe.